Home » برون‌سپاری واکسیناسیون دام در ایلام؛ انعقاد ۱۴۰ قرارداد با بخش خصوصی

برون‌سپاری واکسیناسیون دام در ایلام؛ انعقاد ۱۴۰ قرارداد با بخش خصوصی

0
۱۴۰ فقره قرارداد واکسیناسیون دام در ایلام برون‌سپاری شد

اداره کل دامپزشکی استان ایلام با هدف مشارکت بخش خصوصی در اجرای برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار دامی، ۱۴۰ قرارداد واکسیناسیون دام و طیور را به بخش خصوصی واگذار کرد. این اقدام در راستای ماده ۲۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و با هدف بهره‌مندی از ظرفیت‌های بخش خصوصی در ارائه خدمات دامپزشکی انجام شده است.

دکتر ایوب دارابی، معاون توسعه و منابع انسانی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، با اعلام این خبر گفت: امسال بیش از ۱۴۰ فقره قرارداد به ارزش تقریبی ۵ میلیارد تومان با مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی در سطح استان منعقد شده است. وی افزود: در تمام شهرستان‌های استان، جمعیت دامی سبک و سنگین و طیور روستایی با مشارکت بخش خصوصی علیه بیماری‌هایی نظیر آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، هاری، نیوکاسل، بروسلوز، لمپی‌اسکین و تب برفکی واکسینه و ایمن شده‌اند.

این اقدام اداره کل دامپزشکی استان ایلام، گامی مهم در جهت افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت خدمات دامپزشکی در استان محسوب می‌شود. واگذاری این خدمات به بخش خصوصی، علاوه بر کاهش هزینه‌های دولتی، زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی در این بخش خواهد شد.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *