Home » جهش ۱۷ درصدی تولید مرغ در مازندران؛ رکورد جدید در جوجه‌ریزی گوشتی ثبت شد

جهش ۱۷ درصدی تولید مرغ در مازندران؛ رکورد جدید در جوجه‌ریزی گوشتی ثبت شد

0
جهش ۱۷ درصدی تولید مرغ در مازندران

استان مازندران با ثبت رکورد ۱۹.۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی گوشتی در بهمن ماه سال جاری، جهشی ۱۷ درصدی در تولید مرغ نسبت به سال گذشته را تجربه کرد. بابک مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، با اعلام این خبر، از تامین کامل نیاز داخلی استان و پایتخت و همچنین تحقق امنیت غذایی کشور خبر داد.

مومنی با اشاره به افزایش ۱۷ درصدی جوجه‌ریزی در بهمن ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: «این رقم علاوه بر تامین کامل نیاز استان، ۷۰ درصد مازاد تولید داشته که بخش عمده‌ای از تقاضای استان تهران و دیگر مناطق کشور را پوشش می‌دهد.» وی برنامه‌ریزی دقیق، فعال‌سازی واحدهای غیرفعال و پایش روزانه را از عوامل اصلی این موفقیت برشمرد و پیش‌بینی کرد که با تداوم این روند، تامین گوشت مرغ در ایام پایانی سال، تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان بدون کمبود انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با ارائه آمارهای کلان سال جاری، از رشد ۱۷ درصدی جوجه‌ریزی در ۱۱ ماه گذشته و جهش ۱۵ درصدی تولید جوجه یکروزه در مزارع مرغ مادر استان خبر داد. وی همچنین به افزایش بی‌سابقه تولید جوجه یکروزه در بهمن ماه به ۳۷ میلیون قطعه اشاره کرد که نسبت به سال گذشته ۱۷.۵ درصد رشد داشته است.

مومنی با تاکید بر تبدیل مازندران به قطب تولید مرغ کشور، دستاوردهای کنونی را حاصل همکاری موثر تولیدکنندگان، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و برنامه‌ریزی هدفمند دانست و تصریح کرد: «ما مصمم هستیم تا با حفظ این روند، سهم مازندران در تامین پروتئین کشور را بیش از پیش ارتقا دهیم.»

وی این موفقیت‌ها را گواهی بر ظرفیت‌های کشاورزی استان مازندران و الگویی برای تحقق خودکفایی و توسعه پایدار در صنعت دامپروری ایران دانست.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *