Home » رینگ بزرگراهی جنوب تهران با افتتاح فاز چهارم تقاطع نواب و تندگویان تکمیل شد

رینگ بزرگراهی جنوب تهران با افتتاح فاز چهارم تقاطع نواب و تندگویان تکمیل شد

0
بهره برداری از فاز چهارم تقاطع غیر همسطح بزرگراه نواب و تندگویان

با بهره‌برداری از فاز چهارم تقاطع غیرهمسطح بزرگراه‌های نواب و تندگویان، رینگ بزرگراهی جنوب تهران تکمیل شد. این پروژه که در چهار فاز اجرا شده است، به طور چشمگیری به کاهش بار ترافیکی در منطقه و تسهیل ارتباط بین مناطق جنوبی و مرکزی تهران کمک خواهد کرد.

فاز چهارم این پروژه شامل تکمیل پل چپ‌گردی است که امکان اتصال مستقیم از جنوب بزرگراه نواب به شمال بزرگراه تندگویان را فراهم می‌کند. با بهره‌برداری از این فاز، علاوه بر کاهش حدود ۳ کیلومتر از مسیر تردد شهروندان، مشکل ترافیک سنگین در میدان بهمن نیز به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

این پروژه همچنین دسترسی محلی به محله جوادیه را تسهیل کرده و مطالبه دیرینه ساکنان این منطقه را برآورده کرده است.

بهره‌برداری از فاز چهارم تقاطع غیرهمسطح نواب و تندگویان، گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های شهری تهران و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است. این پروژه نشان‌دهنده تلاش‌های مدیریت شهری برای کاهش ترافیک، کاهش آلودگی هوا و بهبود دسترسی به مناطق مختلف شهر است.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *