Home » فیلم کوتاه “خو” به جشنواره فیلم کوتاه بروکسل راه یافت

فیلم کوتاه “خو” به جشنواره فیلم کوتاه بروکسل راه یافت

0
«خو» در بخش مسابقه جشنواره فیلم کوتاه بروکسل

فیلم کوتاه “خو” به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا نورمندی‌پور، برای حضور در بخش مسابقه بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه بروکسل در کشور بلژیک انتخاب شد. این دومین حضور بین‌المللی این فیلم پس از راهیابی به جشنواره بین‌المللی فیلم زوم در لهستان است.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه بروکسل (BSFF) که با هدف ترویج و پخش فیلم‌های کوتاه و ارتباط بین مخاطبان، کارگردانان جوان و متخصصان برگزار می‌شود، از سال 2018 برنده جایزه بزرگ مسابقه بین‌المللی خود را به آکادمی اسکار معرفی می‌کند. در این دوره از جشنواره، 46 فیلم از میان 4355 اثر ارسالی انتخاب شده‌اند که “خو” به عنوان تنها نماینده ایران در این بخش با سایر آثار به رقابت خواهد پرداخت.

این جشنواره از تاریخ 24 آوریل تا 4 می 2025 (4 تا 14 اردیبهشت 1404) در کشور بلژیک برگزار خواهد شد.

داستان فیلم کوتاه “خو” درباره پدری است که پس از فوت همسرش، تلاش می‌کند پسرش را به روش خود تربیت کند.

عوامل فیلم کوتاه “خو” عبارتند از:

  • نویسنده و کارگردان: محمدرضا نورمندی‌پور
  • تهیه‌کننده: محمدرضا نورمندی‌پور و لیلا حقانی
  • بازیگران: علی‌محمد رادمنش، علیرضا بهادری، علی نفیسی، مهدی ملکی، علی پردلی، امیرمحمد کافی، علی شریفی، پرهام نصیری، جواد محمدی، سبحان جعفری و علی خدایی مقدم
  • پخش بین‌المللی: مینروا فیلم به مدیریت الهه گودرزی

این موفقیت، بار دیگر نشان از توانمندی سینماگران ایرانی در عرصه بین‌المللی دارد.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *