Home » مدیرعامل آلومینیوم: بازیکنان تیم مقابل سلبیریتی‌های استقلال خوب بودند

مدیرعامل آلومینیوم: بازیکنان تیم مقابل سلبیریتی‌های استقلال خوب بودند

0
62c78860a1

“`html

دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و استقلال تهران با تساوی یک بر یک به پایان رسید و شاگردان مجتبی حسینی مقابل تفکرات پیتسو موسیمنه به یک امتیاز دست یافتند. این بازی، جدالی نزدیک و دیدنی بود که هیجان زیادی را برای هواداران به ارمغان آورد.

محمد رجائیان، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک، در مصاحبه‌ای اظهار داشت: قضاوت در مورد جذابیت بازی و برتری کدام تیم، بر عهده تماشاگران است. اما از دیدگاه مدیریتی، می‌توان با توجه به برنامه‌های کادر فنی و بودجه اختصاص یافته به نقل و انتقالات، عملکرد هر دو تیم را ارزیابی کرد. تیم ما با سرمایه گذاری بر جوانان و استعدادهای داخلی شکل گرفته است.

وی افزود: با اتکا به بازیکنان جوان و بااستعداد، و با هدایت حسینی، توانستیم تیمی تشکیل دهیم که هم به شکوفایی استعدادهای فوتبال ایران کمک می‌کند و هم با توان مالی باشگاه همخوانی دارد. عملکرد درخشان بازیکنان ما در برابر ستارگان سرشناس استقلال بسیار قابل تحسین است و از زحمات کادر فنی تیم سپاسگزارم.

رجائیان در واکنش به اعتراض باشگاه استقلال به یکی از تعویض‌های آلومینیوم اراک، که به گفته استقلال بدون هماهنگی با داور انجام شد، گفت: چنین اشتباهی در بازی‌های لیگ برتر، به ویژه دیدارهایی که با حضور استقلال یا پرسپولیس و پخش زنده همراه است، غیرممکن است. من شخصاً صحنه را بررسی کردم و با توضیحات آقای عالمی، سرپرست باشگاه استقلال، مقایسه نمودم. به نظر می‌رسد اعتراض استقلال بی‌مورد بوده، چرا که ناظر داوری و ناظر مسابقه نیز حضور داشتند و هیچ تخلفی از سوی آلومینیوم صورت نگرفته است.

مجله سلامت و زیبایی نوبیدنت

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *