مشارکت ۳۰ واحد صنعتی در قزوین برای توسعه فضاهای آموزشی؛ ۱۴۷ پروژه عمرانی در دست اجرا

در راستای تحقق عدالت آموزشی و ارتقای زیرساختهای تحصیلی، ۳۰ واحد صنعتی در استان قزوین بهصورت فعال وارد عرصه ساخت، تجهیز و توسعه مدارس شدهاند. این اقدام در پی ابتکار «چهارشنبههای صنعتی» به رهبری استاندار قزوین صورت گرفته و گامی مهم در جهت همافزایی میان صنعت و آموزش محسوب میشود.
حسنعلی اصغری، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، در جلسه شورای آموزش و پرورش که روز پنجشنبه ۱۲ تیرماه برگزار شد، با اشاره به این رویکرد نوآورانه گفت: «نهضت عدالت آموزشی و کیفیتبخشی به فضاهای آموزشی از اولویتهای اصلی ماست. خوشبختانه با حمایت استاندار و همراهی بخش صنعت، تاکنون ۳۰ واحد صنعتی برای مشارکت در ساخت و تجهیز مدارس اعلام آمادگی کردهاند.»
وی همچنین به مشکلات موجود در دانشگاه فرهنگیان استان اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر این دانشگاه با کمبود فضای آموزشی و خوابگاهی مواجه است و باید برای رفع نیازهای اولیه آن چارهاندیشی شود.»
اجرای ۱۴۷ پروژه آموزشی در استان قزوین
در ادامه این نشست، مجتبی پورعباسی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین، از تعریف ۱۴۷ پروژه عمرانی در حوزه آموزش خبر داد. وی گفت: «این پروژهها با زیربنای بیش از ۱۸۵ هزار مترمربع در راستای ارتقای سرانه آموزشی استان طراحی شدهاند و نقش مهمی در بهبود زیرساختهای تحصیلی ایفا خواهند کرد.»
پورعباسی همچنین به پایان کار مدارس کانکسی در استان اشاره کرد و توضیح داد: «تا سال گذشته هفت مدرسه کانکسی در استان فعال بود که با ساخت هشت کلاس درس جدید و بهرهگیری از اعتبارات ملی و مشارکت خیرین، این مدارس حذف شدند و پرونده آنها بسته شد.»
وی با تأکید بر اهمیت چهارشنبههای صنعتی افزود: «در این برنامه، استاندار به همراه مسئولان از واحدهای صنعتی بازدید میکنند و در جریان این بازدیدها، شرکتها در قالب مسئولیت اجتماعی خود متعهد به ساخت و تجهیز مدارس میشوند. این تعامل سازنده، نتایج ملموسی برای آموزش و پرورش استان به همراه داشته است.»

پورعباسی در پایان از نقش مؤثر مجمع خیرین مدرسهساز در پیشبرد پروژههای آموزشی قدردانی کرد و آنها را بازوی اصلی توسعه فضاهای آموزشی در استان دانست.
با تداوم این روند و مشارکت فعال بخش خصوصی، چشمانداز روشنی برای ارتقای عدالت آموزشی و بهبود زیرساختهای تحصیلی در استان قزوین ترسیم شده است.