سوپ اسفناج

“`html

شامی سبزیجات خوش طعم با طعم بی‌نظیر اسفناج، یک غذای مقوی و سرشار از مواد مغذی است که در فصل سرما انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. این سوپ خوشمزه و سالم، به ویژه در روزهای سرد زمستان، گزینه‌ای عالی برای یک وعده غذایی گرم و دلچسب است. اسفناج، به عنوان یکی از منابع غنی ویتامین‌ها و املاح معدنی، نقش مهمی در سم‌زدایی بدن ایفا می‌کند. با دستور پخت ساده و آسان سایت آشپزی ما، طرز تهیه این سوپ لذیذ را فرا بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی اسفناج

اسفناج ۱ کیلوگرم
گشنیز تازه ۲۰۰ گرم
آب مرغ یا آب سبزیجات ۳ لیوان
سیر تازه ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه یا ماست چکیده ۱۰۰ گرم
پیازچه برای تزیین

طرز تهیه شامی اسفناج

مرحله اول: اسفناج و گشنیز را پس از شستشو کامل، در قابلمه ای مناسب با حرارت ملایم بپزید. نیازی به اضافه کردن آب نیست، درب قابلمه را کمی باز بگذارید تا رنگ سبزیجات حفظ شود.

مرحله دوم: پس از پخت کامل سبزیجات، آنها را از قابلمه خارج کرده و پس از خنک شدن، به خوبی له کنید. آب سبزیجات را نیز نگه دارید.

مرحله سوم: مخلوط له شده سبزیجات را به همراه آب مرغ (یا آب سبزیجات) در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در صورت نیاز، فقط فلفل سیاه اضافه کنید (چون آب مرغ شور است).

مرحله چهارم: پس از جوش آمدن سوپ، خامه یا ماست چکیده را اضافه کنید. پس از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. با پیازچه خرد شده تزیین نمایید.

نکته: استفاده از خامه یا ماست چکیده اختیاری است.

سوپ اسفناج-spinach soup

مجله خبری شهر

“`

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا