Home » گازرسانی به ۱۴ شهر از ۵۵ شهر سیستان و بلوچستان؛ برنامه اتصال تمامی مناطق واجد شرایط طی ۴ سال

گازرسانی به ۱۴ شهر از ۵۵ شهر سیستان و بلوچستان؛ برنامه اتصال تمامی مناطق واجد شرایط طی ۴ سال

0
از ۵۵ شهر سیستان و بلوچستان‌ ۱۴ شهر گازرسانی شده‌اند

مسئول ارشد شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد که در حال حاضر، ۱۴ شهر از مجموع ۵۵ شهر این استان به شبکه گاز طبیعی متصل شده‌اند.

سید محمود هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت گازرسانی به روستاهای استان افزود: از ۳ هزار و ۵۰۰ روستای دارای شرایط لازم برای گازرسانی، ۱۵۰ روستا تاکنون از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شده‌اند.

وی در ادامه با تشریح برنامه‌های آتی این شرکت اظهار داشت: برنامه‌ریزی شرکت گاز استان بر این مبنا استوار است تا در یک بازه زمانی ۴ ساله، تمامی شهرها و روستاهای واجد شرایط گازرسانی در سطح استان را به شبکه سراسری گاز متصل نماید.

هاشمی با اذعان به وجود چالش‌ها در مسیر خدمت‌رسانی گفت: بروز مشکلات در حین اجرای پروژه‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است و شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان نیز از این قاعده مستثنی نیست. رفع این موانع نیازمند همکاری و تعامل سایر نهادهای اجرایی از جمله شهرداری‌ها و… است و معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری نقش کلیدی در ایجاد هماهنگی بین این دستگاه‌ها ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر توانمندی پیمانکاران بومی استان تصریح کرد: در حال حاضر امکان اجرای بخش عمده‌ای از پروژه‌ها با استفاده از ظرفیت پیمانکاران بومی استان فراهم شده است.

هاشمی خاطرنشان کرد: واگذاری پروژه‌ها به پیمانکاران بومی از اولویت‌های اصلی شرکت گاز استان محسوب می‌شود، اما انتظار می‌رود این پیمانکاران برای حضور فعال در پروژه‌های گازرسانی در سطح استان، برخی الزامات اولیه نظیر ارتقاء رتبه شرکت جهت اجرای پروژه‌های متناسب با ارزش آن‌ها را در سوابق خود داشته باشند تا شرایط رقابت برای آن‌ها فراهم شود. بدیهی است عدم احراز حداقل شرایط لازم توسط پیمانکاران بومی می‌تواند منجر به کاهش کیفیت یا سرعت اجرای پروژه‌ها و در نتیجه نارضایتی و بی‌اعتمادی مردم شریف استان به خدمتگزاران خود در شرکت گاز استان گردد.

اخبار شهر را اینجا بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *