Home » ممنوعیت فروش بنزین در ظروف؛ تدابیر پیشگیرانه برای چهارشنبه‌سوری در چهارمحال و بختیاری

ممنوعیت فروش بنزین در ظروف؛ تدابیر پیشگیرانه برای چهارشنبه‌سوری در چهارمحال و بختیاری

0
فروش بنزین در ظرف در ایام منتهی به چهارشنبه‌سوری ممنوع است

به منظور پیشگیری از جرایم و حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری، فروش بنزین و گازوئیل به صورت دستی در ظروف توسط جایگاه‌های سوخت استان چهارمحال و بختیاری از ۲۶ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ممنوع اعلام شد. سیدمحمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر، تاکید کرد که فروش حتی یک لیتر بنزین در ظرف، خلاف مقررات و غیرقابل دفاع است.

این مقام قضایی با اشاره به مصوبات هفتاد و سومین جلسه استانی پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، افزود: «اساساً فروش بنزین در ظروفی همچون ۴ لیتری ممنوعیت داشته و مختص بازه زمانی خاصی نیست، اما ایام منتهی به چهارشنبه‌سوری از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.»

موسوی خاطرنشان کرد: «در هفتاد و سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، تمامی تمهیدات در نظر گرفته شده تا مراسم باستانی چهارشنبه آخر سال با کمترین حوادث رقم بخورد.»

این تصمیم، در راستای کاهش خطرات ناشی از مواد محترقه و آتش‌زا در چهارشنبه‌سوری اتخاذ شده است. استفاده از بنزین و دیگر مواد سوختی در این مراسم، می‌تواند منجر به بروز حوادث ناگوار و آسیب‌های جدی شود. با ممنوعیت فروش بنزین در ظروف، تلاش می‌شود تا دسترسی به این مواد محدود شده و از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *