
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جمعیت ۹.۸ میلیون نفری سالمندان در ایران، مراقبت از این گروه سنی را به عنوان یک فرصت شغلی سریعالرشد و کمهزینه در سطح جهانی معرفی کرد.
دکتر سید جواد حسینی با بیان اینکه برنامهریزی فعال و پویا باید جایگزین روزمرگی در سازمانها شود، بر اهمیت مدیریت زمان و بهرهگیری از تجارب گذشته برای ساختن آینده تاکید کرد. وی نگاه صرف به گذشته، آینده یا حال را موجب محدودیت و عدم موفقیت دانست و حرکت همگام با زمان را رمز کامیابی برشمرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ظرفیتهای قانون حمایت از حقوق معلولان، خواستار پیگیری جدیتر مناسبسازی محیط و وبگاههای دستگاههای اجرایی برای این قشر شد و بر لزوم برگزاری جلسات مستمر با سازمانها و وزارتخانههای مربوطه در این زمینه تاکید کرد. وی همچنین از طراحی اپلیکیشنی برای تسهیل دسترسی معلولان به مراکز خدماتی خبر داد و بر نقش جامعه هدف در فرهنگسازی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان تاکید کرد.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامهریزی برای ایجاد “خانه هنرمندان معلول” خبر داد و اجرای برنامههای آموزشی و هنری با محوریت نشاط اجتماعی برای سالمندان را از طریق “طرح بهزیست محله” در اولویت دانست. وی با اعلام وجود ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار سالمند بالای ۶۰ سال در کشور که تنها درصد کمی از آنها خدمات ویژه دریافت میکنند، بر ضرورت توجه به نیازهای مراقبتی این گروه سنی تاکید کرد و مراقبت از سالمندان را یک فرصت اشتغالزایی مهم ارزیابی کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به تدوین و ابلاغ سند راهبردی استراتژیک و تشکیل ستاد مناسبسازی با حضور وزرا، بر اهمیت همکاری رسانهها در انعکاس نقاط قوت و پیشرفتهای سازمان بهزیستی در کنار بیان چالشها تاکید کرد و پرداختن متوازن به فرصتها و ظرفیتهای موجود در کشور برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست. وی انسجام خانوادگی و سنتهای ارزشمند مرتبط با سالمندان در ایران را سرمایههای اجتماعی مهمی برشمرد که باید تقویت شوند.