Home » پناه از گرد و غبار تا باران ضعیف و خنکی پاییزی در زنجان

پناه از گرد و غبار تا باران ضعیف و خنکی پاییزی در زنجان

0
احتمال خروج گرد و غبار از بعدازظهر امروز از زنجان

احتمال خروج گرد و غبار از بعدازظهر امروز از زنجان

مدیرکل هواشناسی استان زنجان اعلام کرد که توده گرد و غبار واردشده از عراق تا ساعت‌های بعدازظهر شنبه ۲۹ شهریور از منطقه خارج می‌شود، اما پایداری جو و وزش باد در ساعات آینده غلظت ذرات معلق را همچنان بالا نگه می‌دارد. روز دوشنبه (۳۱ شهریور) یک سامانه ضعیف جوی بارش مختصری در نقاط مختلف استان به همراه وزش باد خواهد آورد و تا اواسط هفته دمای هوا ۴ تا ۶ درجه کاهش می‌یابد.

وضعیت کیفیت هوا تا زمان خروج توده گرد و غبار در محدوده ناسالم باقی می‌ماند و پس از آن، رطوبت نسبی کوتاه‌مدتی افزایش می‌یابد که می‌تواند مقدمه‌ساز شب‌های خنک پاییزی باشد. ورود این سامانه ضعیف، علاوه بر تسکین موقتی هوای خشک و غبارآلود، نوسان اندکی در دمای روز و شب ایجاد خواهد کرد و احتمال شب‌های سرد در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

احتمال خروج گرد و غبار از بعدازظهر امروز از زنجان
احتمال خروج گرد و غبار از بعدازظهر امروز از زنجان

توصیه‌های عملی

  • برای کاهش آثار تنفسی: استفاده از ماسک‌های فیلتردار و محدود کردن فعالیت‌های شدید در فضای باز تا اواسط امروز
  • هنگام رانندگی: روشن نگه‌داشتن سیستم تهویه و کاهش سرعت در جاده‌های مه‌زا یا گردوغباری

با خروج گرد و غبار و آغاز بارش‌های خفیف، فرصت مناسبی برای شست‌وشوی منازل و تهویه مطبوع هوای داخل منازل فراهم می‌شود. کشاورزان مناطق سردسیر نیز باید نسبت به حفاظت محصولات در برابر شب‌های خنک و احتمال سرمازدگی زودرس تدابیر لازم را بیندیشند.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *