Home » پروازها بین روسیه و ترکمنستان تعلیق شد

پروازها بین روسیه و ترکمنستان تعلیق شد

0
n00029235-b-2

در پی سانحه هوایی غمبار هواپیمای جمهوری آذربایجان در قزاقستان، پروازهای مستقیم بین عشق‌آباد و مسکو به حالت تعلیق درآمد. به گزارش منابع خبری، از روز ۱۰ دی ماه به مدت یک ماه، این مسیر هوایی بطور کامل مسدود شده است. این اقدام در واکنش به سقوط هواپیمای مسافربری آذربایجانی در نزدیکی آکتائو، قزاقستان اتخاذ شد.

این حادثه در حالی رخ داد که هواپیما مسیر خود را از جنوب روسیه منحرف کرده بود، منطقه‌ای که گفته می‌شود سامانه‌های دفاع هوایی روسیه علیه پهپادهای اوکراینی در آن مستقر هستند. این موضوع باعث افزایش نگرانی‌ها در مورد ایمنی پروازهای منطقه و احتمال اختلال در سفرهای هوایی بین عشق آباد و مسکو شده است.

کاخ سفید، با اشاره به شواهد اولیه، روسیه را متهم به سرنگونی هواپیما کرده است. جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، از مداخله احتمالی سیستم‌های دفاع هوایی روسیه خبر داد. در همین حال، شرکت هواپیمایی آذربایجان (AZAL) از مداخله خارجی فیزیکی و فنی در سقوط هواپیما خبر داده و تحقیقات خود را در این خصوص ادامه می‌دهد.

رئیس سازمان حمل و نقل هوایی فدرال روسیه نیز آمادگی کامل برای همکاری در بررسی این حادثه با مقامات قزاقستان و آذربایجان را اعلام کرد. تحقیقات در خصوص علت دقیق این سانحه هوایی همچنان ادامه دارد و انتظار می‌رود نتایج آن به زودی منتشر شود. این حادثه تأثیرات قابل توجهی بر تردد هوایی منطقه داشته و نگرانی های جدی در مورد امنیت پروازهای منطقه‌ای به وجود آورده است.

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *