Home » ادامه بارش متناوب برف در زنجان تا ششم اسفند

ادامه بارش متناوب برف در زنجان تا ششم اسفند

0
ادامه بارش متناوب برف در زنجان تا ششم اسفند

مرتضی قدیمی، کارشناس هواشناسی استان زنجان، از ادامه بارش متناوب برف در این استان تا روز دوشنبه، ششم اسفند، خبر داد. وی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی که از صبح امروز در مناطق مختلف استان آغاز شده است، اظهار داشت که این بارش‌ها تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و در مناطق گرمسیر به شکل باران خواهد بود.

قدیمی با اشاره به آغاز تدریجی وزش باد در استان، بیان کرد: «از بعدازظهر امروز (شنبه، چهارم اسفند) سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که در مناطق بادگیر و ارتفاعات استان موجب کولاک خواهد شد.» به همین دلیل، هشدار سطح نارنجی هواشناسی صادر شده است که برای بارش برف تا روز دوشنبه و برای سرمای هوا تا روز پنجشنبه معتبر است.

او از مردم خواست که در این وضعیت جوی، از سفرهای غیرضروری به‌ویژه تردد در محورهای کوهستانی استان پرهیز کنند و در صورت ضرورت سفر، تجهیزات ایمنی از جمله زنجیر چرخ را همراه داشته باشند.

قدیمی ادامه داد: «بعد از عبور سامانه بارشی از منطقه، شاهد کاهش دما در استان خواهیم بود و روزهای دوشنبه تا چهارشنبه، بیشینه دما در نواحی مختلف استان زیر صفر خواهد شد.»

وی افزود: «در شبانه‌روز گذشته، اسلام‌آباد با دمای منفی ۱۰ درجه و ماهنشان با ۱۱ درجه سانتیگراد به ترتیب کمترین و بیشترین دما را ثبت کردند. همچنین دمای فعلی شهر زنجان منفی چهار درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت چهار درجه کاهش یافته است.»

پایگاه خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *