بازار سرمایه در دهمین روز از زمستان، روند نوسانی خود را ادامه داد. با وجود افزایش قابل توجه حجم معاملات به بیش از ۵۱۵ هزار معامله و جابجایی ۲۱ میلیارد و ۷۱۰ میلیون سهم (رشد ۲۰ و ۲۵ درصدی نسبت به روز قبل)، ارزش کل معاملات به ۷ هزار و ۸۷۵ میلیارد تومان رسید (رشد ۱۶ درصدی). این در حالی است که روز گذشته، پس از معامله بیش از ۳۰ میلیارد سهم در ۵۷۱ هزار تراکنش با ارزش ۱۰ هزار و ۷۴۱ میلیارد تومان، شاهد کاهش چشمگیر حجم و ارزش معاملات بودیم. کاهش بیش از ۲۵ درصدی تعداد معاملات به کمتر از ۴۲۸ هزار و کاهش ۴۳ درصدی تعداد سهام معامله شده به ۱۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم، به همراه افت ۳۷ درصدی ارزش معاملات به ۶ هزار و ۷۴۱ میلیارد تومان، نشان از نوسانات بازار دارد.
شاخص کل بورس تهران، برای چهارمین روز پیاپی روند نزولی را تجربه کرد و با افت ۴۲۸۹۰ واحدی به ۲,۷۳۴,۸۴۳ واحد رسید. اگرچه جمع شدن صفوف فروش در برخی نمادها، نوید بهبود نسبی در روزهای آتی را می دهد، اما پایداری این روند مورد تردید است؛ چرا که تشکیل مجدد صفوف فروش در برخی نمادها مشاهده شد. با این حال، کاهش حجم صفوف فروش و حضور خریداران در این صفوف، امیدوارکننده است. همچنین، شاخص کل بورس از روز چهارشنبه، اصلاح حدود ۵ درصدی (بیش از ۱۳۷ هزار واحد) را از سقف ۲ میلیون و ۸۷۱ هزار واحدی تجربه کرده است. شاخص کل هم وزن نیز با افت ۶۱۴۵ واحدی و ۱.۲ درصدی به ۸۴۷,۰۹۸ واحد رسید.
ارزش بازار در پایان معاملات به بیش از ۷۷۵۱ همت رسید که نسبت به روز گذشته (۷۹۷۱ همت) کاهش ۲۲۰ همتی (۲.۷ درصد) را نشان می دهد. نمادهای فارس، فولاد و فملی با تاثیرگذاری ۱۵۵۸۱ واحدی، بیشترین نقش را در افت شاخص کل داشتند. در میان پرتراکنشترین نمادها، شستا، وبملت و بپویا جذب نگاهها بودند و وبملت، شستا و خودرو با ارزش معاملاتی ۷۰۲، ۴۹۶ و ۳۵۹ میلیارد تومان، بالاترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.
در بازار فرابورس نیز شاخص کل و شاخص کل هم وزن به ترتیب با ۲۰۲ و ۱۳۲۹ واحد کاهش، به اعداد ۲۵,۸۴۲ و ۱۴۸,۱۹۵ رسیدند. نمادهای کگهر، وسپهر و بپاس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل فرابورس گذاشتند، در حالی که آواک، شفام و خاور پرتراکنشترین نمادهای این بازار بودند.