Home » مقابله با بی‌ثباتی در ونزوئلا: بازداشت بیش از ۷۰ نفر پیش از انتخابات

مقابله با بی‌ثباتی در ونزوئلا: بازداشت بیش از ۷۰ نفر پیش از انتخابات

0
بازداشت بیش از ۷۰ نفر به اتهام تلاش برای اختلال در روند انتخابات ونزوئلا

وزیر کشور ونزوئلا اعلام کرد که بیش از ۷۰ نفر، از جمله اتباع خارجی، به اتهام دست داشتن در برنامه‌هایی برای بی‌ثبات کردن کشور، پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی و محلی، بازداشت شده‌اند. این اقدام نشان‌دهنده عزم دولت برای تأمین امنیت و حفظ آرامش در آستانه این رویداد مهم سیاسی است.

بازداشت‌شدگان و اتهامات وارده

دیوسدادو کابیو، وزیر کشور ونزوئلا، با اعلام این خبر تأکید کرد: “ما بیش از ۷۰ نفر را در ارتباط با اقداماتی در راستای بی‌ثباتی کشور پیش از انتخابات روز یکشنبه دستگیر کرده‌ایم.” این افراد با اتهامات جدی مرتبط با تلاش برای اخلال در روند دموکراتیک ونزوئلا مواجه هستند.

به گفته مقامات ونزوئلایی، در میان بازداشت‌شدگان، چندین مورد قابل توجه به چشم می‌خورد:

  • گروهی از شهروندان پاکستانی که مظنون به آماده‌سازی حملات تروریستی هستند.
  • یک تبعه اکوادوری با سابقه کیفری قتل.
  • یک تبعه صربستانی که در فهرست افراد تحت تعقیب بین‌المللی به دلیل قاچاق مواد مخدر و پرونده‌های قتل قرار دارد.

علاوه بر این، شهروندانی از کشورهای کلمبیا، آرژانتین، بلغارستان و یک آلبانیایی که او نیز به دلیل جرایم مواد مخدر تحت تعقیب بوده، دستگیر شده‌اند. این ترکیب متنوع از ملیت‌ها و اتهامات، نشان‌دهنده گستردگی و پیچیدگی شبکه‌هایی است که قصد اخلال در امنیت ونزوئلا را داشته‌اند.

انتخابات پارلمانی و محلی در کانون توجه

انتخابات محلی و پارلمانی ونزوئلا قرار است روز یکشنبه برگزار شود. این انتخابات در شرایط سیاسی حساس این کشور، از اهمیت بالایی برخوردار است. دولت ونزوئلا با این دستگیری‌ها، پیامی قاطع مبنی بر عدم تحمل هرگونه اقدام بی‌ثبات‌کننده در آستانه و در طول روند انتخابات ارسال کرده است. این اقدامات امنیتی با هدف تضمین برگزاری انتخاباتی آرام و بدون تنش صورت می‌گیرد.

مجله خبری شهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *